Påmeldingsbetingelser

Ønsker du og melde deg på kurs?


Trykk her for å komme til påmeldingssiden.


Når du har sendt meg påmelding vil du innen kort tid motta en mail fra meg med bekreftelse av plass. I tillegg vil du få informasjon om innbetaling av kursavgift.


Kursavgift kan betales på følgende måter:

- Vipps til GinasYoga #573486

- Tilsendt fakturaKurspåmeldingen er bindende når jeg har bekreftet at du har fått plass. Skulle du bli syk og være forhindret finner vi sikkert en løsning, jeg prøver å være så fleksibel som mulig.


Ved en nedstengning av studioet utenfor min kontroll, som for eksempel ved pålegg fra lokale/sentrale myndigheter vil det tilbys online for de som har betalt for deltakelse på Yogaloftet. 


Smittevernregler

GinasYoga følger de til en hver tid gjeldende regler for smitteverntiltak.


Selv om meteranbefalingen nå er fjernet opprettholder jeg plassene på Yogaloftet slik at man har god plass mellom mattene. 


Utstyr:

Skal du delta på fysisk time på Yogaloftet og ønsker å benytte eget utstyr er du hjertelig velkommen til å ta dette med.  Det er tilgjengelig utstyr på loftet hvis du ønsker å låne. Jeg utfører renhold av studio mellom timene, men du låner utstyr på eget ansvar. 


Ta med egen øyepute. Har du ikke øyepute har vi noen til salgs hvis du ønsker å bruke dette på timen. 


Det er luftfrisker montert på Yogaloftet og det vil bli luftet mellom hver time. Kontaktflater vil bli vasket. Det er satt ut håndsprit i lokalet.


Utover dette er det viktig at du:

- Holder deg hjemme hvis du ikke føler deg frisk - da kan du bli med online istedenforAlle disse tiltakene er for at vi alle skal føle oss så trygge som mulig når vi er på Yogaloftet

Gina Asmyhr Kverneng

Kontaktinfo