Påmeldingsbetingelser

Ønsker du og melde deg på kurs?


Trykk her for å komme til påmeldingssiden.


Når du har sendt meg påmelding vil du innen kort tid motta en mail fra meg med bekreftelse av plass. I tillegg vil du få informasjon om innbetaling av kursavgift.


Kursavgift kan betales på følgende måter:

- Kjøp i nettbutikken (ikke Yoga Summer Camp)

- Vipps til GinasYoga #573486

- Tilsendt fakturaKurspåmeldingen er bindende når jeg har bekreftet at du har fått plass. Skulle du bli syk og være forhindret finner vi sikkert en løsning, jeg prøver å være så fleksibel som mulig.


Ved en nedstengning av studioet utenfor min kontroll, som for eksempel ved pålegg fra lokale/sentrale myndigheter vil det tilbys online for de som har betalt for deltakelse på Yogaloftet. 


Påmelding- og avbestillings betingelser - Yoga Summer Camp

Selv om vi nå har åpnet opp samfunnet igjen lever i i en rar tid der det er vanskelig å legge planer. Det er utfordrende å forutse selv den nærmeste fremtid, og det er uvisst hva som vil være lov i månedene fremover.


Vi har et stort ønske og en stor drøm å fylle Haga Samfundshus  med barnelatter og energiske kropper som er klare for yoga og lek. På tross av omstendighetene arrangerer vi derfor Yoga Summer Camp med forbehold om at den vil bli avlyst dersom myndighetene pålegger det.


Påmeldingen til Yoga Summer Camp er bindende. Skulle situasjonen bli at vi ikke kan arrangere pga Corona-tiltak vi deltageravgift blir tilbakebetalt med unntak av et adm.gebyr på kr. 100.-


Unntak til bindene påmelding er ved fravær grunnet alvorlig lege – eller sykehusbesøk, eller fravær grunnet alvorlig hendelser i familien. Disse unntakene gjelder kun før uken har startet. Etter oppstart vil ikke beløpet bli refundert.


Yoga Summer Camp gjennomføres ved minimum 12 deltakere. Ved færre deltakere enn dette 1 uke før kursstart vil kurset bli avlyst og påmeldingsgebyr refundert.

Smittevernregler

GinasYoga følger de til en hver tid gjeldende regler for smitteverntiltak.


Selv om meteranbefalingen nå er fjernet opprettholder jeg plassene på Yogaloftet slik at man har god plass mellom mattene. 


Utstyr:

Skal du delta på fysisk time på Yogaloftet og ønsker å benytte eget utstyr er du hjertelig velkommen til å ta dette med.  Det er tilgjengelig utstyr på loftet hvis du ønsker å låne. Jeg utfører renhold av studio mellom timene, men du låner utstyr på eget ansvar. 


Ta med egen øyepute. Har du ikke øyepute har vi noen til salgs hvis du ønsker å bruke dette på timen. 


Det er luftfrisker montert på Yogaloftet og det vil bli luftet mellom hver time. Kontaktflater vil bli vasket. Det er satt ut håndsprit i lokalet.


Utover dette er det viktig at du:

- Holder deg hjemme hvis du ikke føler deg frisk - da kan du bli med online istedenforAlle disse tiltakene er for at vi alle skal føle oss så trygge som mulig når vi er på Yogaloftet

GinasYoga er medlem av :

Les mer om NYFs smittevernsveileder her: 

Gina Asmyhr Kverneng

Kontaktinfo